Zoeken naar ben jij

Uw zoekactie voor ben jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Verslaafd aan beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht, Ik 1.98m, 28j, 80kg, atletisch
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg, 28j slank/atletisch, hoger opgeleid, vaste job. Op zoek naar ietwat dominante vrouw om 18, 19 of 20 mei om met mij te spelen en mij tot je seksspeeltje te maken. Kan bij jouw thuis of ik boek een privé-welness. Dingen die me erg geil maken, jouw voeten masseren, kussen, likken, haar kwijl opvangen in mijn mond, op mijn gezicht zitten (ik rim en bef erg graag, indien hygiënisch) Veel kan niets moet. Haar vingeren, eventueel, safe neuken. Niets moet veel kan. Ik hoor graag wat je geil vind! Graag kom ik ook tussen je benen zitten en bef je lang en laat je meermaals klaarkomen. Ik hoor het graag! Ik ben uiteraard hygiënisch, gladgeschoren, discreet! Tot snel!  

Kinky vrouw gezocht,  Ik 1.98m, 28j, 80kg, atletisch
Dave 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot binnenkort in de Costa Blanca Groetjes Dave  
Pieter 47 jaar Limburg - Hechtel
Genieten van een massage?
Ben jij die vrouw op zoek naar wat spanning in een sensuele sfeer. Ik bied je bij je thuis in een iets meer intieme sfeer of in een professionele omgeving een massage aan op een massagetafel. Dit kan vandaag of morgen door de dag. Zachtjes genieten van een ontspannende,sensuele massage. Ik ben een hogeropgeleide man met normale lichaamsbouw en massage ervaring. Graag hoor ik jullie wensen. Discretie en respect geboden.  

Genieten van een massage?
Nicolas 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mature lady 60+
Nicolas zoekt een 60+ lady , die een zachte man zoekt om op regelmatige tijdstip de liefde te bedrijven . Geen extreem , alles rustig en samen genieten . Weliswaar mooi verzorgd zoals ik , ik hou van geil met stijl . Alles gewoon als mature mensen alles bespreekbaar . Zoek jij een man om eens regelmatig mee af te spreken , en mij te ontmoeten voor een real sexdate laat dan gerust een bericht na . Regio Kortrijk , Harelbeke , Izegem , Waregem . Ik ben een perfecte lover als we mekaar wat tijd geven voor mekaar te leren ontdekken . Ik hou van perfecte hygiëne , glad geschoren ,en de gepaste kledij met aansluitende lingerie . Wie zin heeft overdag laat me dan iets weten . Ik kan zowel bij je thuis discreet langskomen als op een privé locatie. Nicolas . Enkel dames vanaf 60+  
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zoek huisvrouwtje 60+ in het waasland
Zijn er nog wel huisvrouwtjes 60+ die nog graag wat sex willen hebben? Zo ja dan ben je altijd van harte welkom laat maar van je horen grtjs  

Zoek huisvrouwtje 60+ in het waasland
Zin in jou 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Chris 46 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Grote borsten van rijpe vrouw gezocht.
Je zou het een obsessie kunnen noemen, maar het is meer dan dat. Mijn grootste verlangen heeft te maken met ANR/ABF, grote borsten en bij voorkeur rijpe vrouwen. Misschien is er hier een lieve vrouw die het fijn vindt om aan haar tepels gezogen te worden? Misschien is er een vrouw die het fijn vindt als er met haar borsten wordt gespeeld? Ik droom er van om dit met iemand te delen die hier ook over fantaseert. Borsten en tepels brengen mijn hoofd op hol en verlang er naar aan tepels te zuigen, of er nou wel of geen melk uit komt. Het is fijn om zacht en teder borsten te strelen, masseren en te kussen en heerlijk om tepels te zuigen en likken, dit brengt mij echt in de hemel, jou ook? Fijner bestaat gewoon niet. Als ik aan tepels zuig bestaat de wereld even niet meer, dan ben ik helemaal in een andere wereld, waar het veilig is en me gelukkig voel. Heb jij een zorgzame en erotische kant en wil jij dit delen? En zou ik ook erg graag willen samensmelten door in je te zijn en te blijve  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10